Programi za polaznike

Učilište Laura, Ustanova za obrazovanje odraslih bavi se obrazovanjem odraslih za programe srednjoškolskog obrazovanja iz područja prometa i logistike, za programe prekvalifikacije i usavršavanja koji su verificirani od Ministarsva prosvjete i športa te se upisuju u radnu knjižicu.

Nastavni programi srednjoškolskog obrazovanja, prekvalifikacije i usavršavanja, provode se redovnom, konzultativnom, instruktivnom i dopisnom nastavom. Svakom polazniku pristupamo individualno te se prilagođavamo vašem radnom vremenu.

Nastavnici koji izvode nastavu, prate suvremene tehnologije te vode brigu o kandidatima na stručan i profesionalan način omogućavaju brzo i jednostavno svladavanje sadržaja.

Upisujemo polaznike za:

  • vozače motornih vozila
  • tehničare cestovnog prometa
  • instruktore vožnje A,B,C,E,D kategorije
  • rukovatelje građevinskim strojevima

Izaberite program i krenite s edukacijom

Srednja stručna sprema

Tehničar cestovnog prometa- četverogodišnje školovanje, Vozač/ica motornog vozila- trogodišnje školovanje. U program izobrazbe mogu se upisati kandidati koji imaju završenu osnovnu školu, te najmanje 15 godina života.

Prekvalifikacije

Tehničar cestovnog prometa, Vozač/ica motornog vozila. Prilikom donošenja odluke o prekvalifikaciji bilo bi dobro da najprije napravite samoprocjenu, što možete učiniti sami ili vam u tome mogu pomoći naši stručnjaci.

Usavršavanje

Provodimo više različitih programa usavršavanja za kvalificirano i sigurno obavljanje poslova. Svim sudionicima osiguravamo nastavnu dokumentaciju i druge potrebne materijale za kvalitetno odvijanje nastave.