O nama

Naša povijest

Učilište Laura započelo je s radom 2011. godine i nastalo je kao rezultat dugogodišnjeg rada na osposobljavanju polaznika s područja prometa. Svi programi su verificirani od Ministarstva znanostI klasa: UP/I-602-07/11-03/00019, obrazovanja i športa te se po završetku školovanja za vozače motornih vozila, tehničara cestovnog prometa te instruktora vožnje stečena zanimanja upisuju u radnu knjižicu. Trenutno Učilište Laura provodi programe obrazovanja s područja prometa i logistike. Cestovni promet danas je definitivno najrazvijeniji u odnosu na druge vrste prometa.

Važno je spomenuti i to da bez obzira na formalno pravnu uređenost prometnog sustava, sve veći broj kilometara najsuvremenijih prometnica, sve suvremenijih i sofisticiranijih vozila – prometni sustav je nesiguran. Naša zadaća je da obrazujemo kadrove za cestovni promet, te smanjimo opasnosti nestručnim rukovanjem na najmanju moguću mjeru. Uz obrazovanje kadrova za cestovni promet, paralelno usavršavamo polaznike za rukovanje građevinskim strojevima.

Slobodni smo Vam ponuditi SVE U JEDNOM ŠKOLOVANJE, što znači polaganje kategorija, te školovanje za profil zanimanja vozač cestovnog motornog vozila.

Verificirani programi, doškolovanja i prekvalifikacije

A,B,B+E,C,C+E,D kategorije, KOD 95, ADR, programi za polaznike

Uz doškolovanja i prekvalifikacije također u ponudi imamo i školovanje polaznika za A,B,B+E,C,C+E,D kategoriju u autoškoli sa kojom surađujemo. U suradnji sa tvrtkama iz profila cestovnog prometa posredujemo u lakšem zapošljavanju naših kandidata sa dobrim referencama. Cilj nam je u što kraćem i bržem roku osposobiti polaznike za posao koji se školuju. U tome će Vam pomoći mladi tim stručnjaka koji surađuju na tom polju, a Vama će osigurati maksimalne uvijete da postanete profesionalac u poslu za koji se školujete.

Edukacijski izazov stvoren za vas

U našem učilištu zalažemo se za najviše standarde poučavanja kako bismo osigurali polaganje vozačkog ispita na najisplativiji mogući način. Shvaćamo da učenje vožnje može biti zahtjevan i skup potez. To također može uzeti puno vremena i energije. Ali nema većeg osjećaja od polaganja testa i stjecanja slobode koja proizlazi iz savladavanja izazova!

Ovisno o vašem iskustvu, osmislit ćemo strukturirani tečaj satova vožnje na temelju vaših potreba i težnji.

Uvijek ćete se osjećati sigurno i samopouzdano na svojim satima vožnje, a budući da imamo tim s dugogodišnjim iskustvom, polaganje vašeg vozačkog ispita učinit ćemo optimalnim.

S nama učenje može biti sigurno i ugodno

Također znamo da, iako je učenje vožnje zaista važno, ipak treba biti i ugodno. Učite brže kada vam je ugodno, a mi se trudimo osigurati da učenje bude upravo to – sigurno i ugodno.

Učenje vožnje i prometna edukacija za neke osobe može biti vrl ozahtjevna perspektiva. Dopustite nam da vas razuvjerimo: Postoji nekoliko metoda treninga i učenja koje koristimo ovisno o potrebama. Provest ćemo vas kroz njih zajedno sa našim iskusnim instruktorima i uvjeriti ćemo vas da učenje osim što je zahtjevno može biti i ugodno.